Om oss

Vi i Lofoten Explorer AS er en ledende aktør av RIB opplevelser i øyriket Lofoten. Trollfjord og havørn safari daglig – hele året!

Vi ønsker at flere skal få ta del i våre opplevelsesrike turer langs Lofotens holmer og skjær hvor de på en helt ny måte skal få utforske og oppleve Lofotens fantastiske mangfold. 

Vår visjon er å levere naturbaserte opplevelser i verdensklasse gjennom hele året for fastboende og tilreisende gjester. Gjennom menneskelig kunnskap, erfaring og høy kvalitetet på utstyr har vi satt sikkerhet, service og innovasjon i høyeste fokus. Gjennom vår visjon ønsker vi å gi våre gjester den beste RIB opplevelsen i Lofoten.

Lofoten Explorer AS ble etablert i 2005 og er eid av lokale aktører med lang erfaring fra bransjen. Idag har vi 4 moderne RIB-båter med høy sikkerhet ombord. Hver båt tar 12 personer. Våre båter kjører hele året, med værforbehold.

Vår base er i Svolvær havn, men vi har hele Lofoten som operasjonsområde.

 

Våre båtførere og guider

Våre båtførerne har en maritim utdanning inkludert sikkerhetskurs. Samtlige har gått gjennom en felles grunnutdanning i guiding hvor formidling av den gode historien står høyt.

Gunnar Skjeseth

Daglig leder / Rib sjåfør/ Eier

Født: 1974

Språk: Norsk og Engelsk.

Er født og oppvokst i Lofoten, og har bodd her hele sitt liv. 

Lang erfaring i alle typer vær. 

Velkommen ombord

STIAN ERIKSEN

Kaptein / Rib pilot / Guide

Født: 1984

Språk: Norsk, Engelsk og Tysk.

Stian er fra Kabelvåg og stor Lofoten patriot. Kunnskapsrik og godt humør med et smil på lur!

Stian er sjåfør/guide og har ansvar for administrative oppgaver. Stian er svært godt kvalifisert for sine nye oppgaver og har styrmann/-skipsførerutdannelse ved Bodin Maritime Fagskole i tillegg til Maritim økonomi & ledelse ved Nord Universitet.

Innehaver av sertifikatet: Dekksoffiser kl.1 Sjøkaptein

Han har arbeidserfaring innen reiseliv siden en alder av 17. Har tidligere jobbet innen fiskeri, Offshore og senest Redningsselskapet.

Ta gjerne kontakt med oss

Partnere

Lofoten Explorer samarbeider med en rekke lokale aktører innenfor overnatting, bespisning og events.

 

Leter du etter noe?