Om oss

Vi i Lofoten Explorer AS er en ledende aktør av RIB opplevelser i øyriket Lofoten. Trollfjord og havørn safari daglig – hele året!

Vi ønsker at flere skal få ta del i våre opplevelsesrike turer langs Lofotens holmer og skjær hvor de på en helt ny måte skal få utforske og oppleve Lofotens fantastiske mangfold. 

Vår visjon er å levere naturbaserte opplevelser i verdensklasse gjennom hele året for fastboende og tilreisende gjester. Gjennom menneskelig kunnskap, erfaring og høy kvalitetet på utstyr har vi satt sikkerhet, service og innovasjon i høyeste fokus. Gjennom vår visjon ønsker vi å gi våre gjester den beste RIB opplevelsen i Lofoten.

Lofoten Explorer AS ble etablert i 2005 og er eid av lokale aktører med lang erfaring fra bransjen. Idag har vi 4 moderne RIB-båter med høy sikkerhet ombord. Hver båt tar 12 personer. Våre båter kjører hele året, med værforbehold.

Vår base er i Svolvær havn, men vi har hele Lofoten som operasjonsområde.

 

Våre båtførere og guider

Våre båtførerne har en maritim utdanning inkludert sikkerhetskurs. Samtlige har gått gjennom en felles grunnutdanning i guiding hvor formidling av den gode historien står høyt.

Gunnar Skjeseth

Daglig leder / Rib sjåfør/ Eier

Født: 1974

Språk: Norsk og Engelsk.

Er født og oppvokst i Lofoten, og har bodd her hele sitt liv. 

Lang erfaring i alle typer vær. 

Velkommen ombord

Arnstein Larsen

Kaptein / Rib driver / Guide

Født: 1961

Språk: Norsk, Engelsk og Tysk.

Født og oppvokst i Lofoten/Svolvær. Mer en 25 års erfaring innen reiseliv, og flere år som RIB pilot. Fast ansatt i Lofoten Explorer.

Ta gjerne kontakt med oss

Partnere

Lofoten Explorer samarbeider med en rekke lokale aktører innenfor overnatting, bespisning og events.

 

Leter du etter noe?