Betingelser for bruk

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Hensikten med informasjonskapslene er å gi deg som bruker en best mulig brukeropplevelse. Norsk lov, ekomloven fra 1. juli 2013, gjør at vi er pliktige til å gi våre besøkende informasjon om hvilke informasjonskapsler vi benytter.

Informasjonskapslene har til hensikt å tilføre informasjon til våre analyseverktøy, Google Analytics, for at vi på den måten kan se hvordan våre nettsider blir brukt.

I tillegg tilføres det informasjon til vårt publiseringssystem, WordPress.

For nettsider som har flere språk lagres ditt valgte språk i nettleseren slik at du får samme språk presentert gjennom hele ditt besøk på denne nettsiden.

For registrerte brukere så bruker vi informasjonskapsler for å huske at du er innlogget, samt huske dine preferanser slik som sist brukte teksteditor osv.

Ved å gå inn på nettstedet samtykker du til at det lagres informasjonskapsler i din nettleser. Dersom du ikke ønsker at det skal lagres informasjonskapsler, kan du endre innstillingene i nettleseren. Du kan også slette informasjonskapsler som allerede er lagret. Dersom du velger å slette eller deaktivere funksjonen for informasjonskapsler kan du oppleve redusert funksjonalitet på enkelte nettsteder.

Slik deaktiverer du informasjonskapsler i din nettleser

Om du har ytterligere spørsmål rundt informasjonskapsler, kan du ta kontakt med vår Vår nettsideleverandør

Leter du etter noe?